El Futbol Sala Espardenya ja té a punt una nova edició, la vint-i-novena, de les 24 Hores de Futbol Sala, la maratoniana competició que any rere any ofereix durant un dia ininterromput un gran espectacle futbolístic al nombrós públic que es reuneix al pavelló poliesportiu de Masquefa.

Les 24 Hores es disputaran aquest divendres i dissabte, 14 i 15 de juny: donaran el tret de sortida el divendres a les 8 de la tarda i s’acabaran el dissabte al voltant de les 7, amb la disputa de les finals.

En el torneig hi prendran part un total de 9 equips, tant de Masquefa com d’altres localitats de les rodalies, els quals quedaran enquadrats en tres grups de tres equips. Després d’enfrontar-se entre ells, els dos primers classificats de cada grup, i els dos millors tercers, disputaran la fase d’eliminatòries, que consisteixen en quarts de final, semifinals i final.

Els equips participants són Nox Martorell, Bar La Caña (Sant Andreu), Bar Lídia (Masquefa), Gamper Sport (Masquefa), Cebollinos (Masquefa), Suporter’s (Masquefa), Bar Alcalà-Olenet (Olesa), Destellos masquefinos (Masquefa) i Deene (Esparreguera).