Tot un dia ininterromput de bon futbol sala. Aquesta és la proposta que el Futbol Sala Espardenya, amb la col·laboració de l’Ajuntament, ens fa per aquest divendres i dissabte, 13 i 14 de juny. Les 24 Hores de Futbol Sala –tot un clàssic del calendari esportiu local- arribarà aquest cap de setmana a la trentena edició amb la participació de 12 equips de Masquefa i altres localitats veïnes. El torneig tornarà a oferir als espectadors que es reuneixin al pavelló tota una maratoniana jornada d’aquesta modalitat esportiva, amb equips de nivell.

La competició s’encetarà divendres a les 8 de la tarda i acabarà dissabte a les 9 del vespre, amb la disputa de la gran final que decidirà el campió. Els 12 equips participants competiran inicialment en una lligueta. Tots, a excepció del pitjor tercer, passaran a la fase d’eliminatòries, que inclourà quarts de final, semifinal, final i partit per al tercer i quart lloc.

Com a novetat hi haurà un partit d’exhibició de nens de 4 a 6 anys. Els organitzadors lliuraran trofeus a tots els participants, i hi haurà un regal sorpresa per al campió.

Els equips que prendran part en aquesta trentena edició de les 24 Hores de Futbol Sala són el Gamper Sport (Masquefa), Destellos Masquefinos (Masquefa), Piamonte, Green Park (Sant Andreu de la Barca), Salimos de Rositas (Masquefa), Denne (Olesa de Montserrat), Pinturex (Masquefa), Niupi (Sant Sadurní d’Anoia), BP Juniors (Masquefa), Mininas Return, Nox Martorell (Martorell) i Sant Esteve (Sant Esteve Sesrovires).

Festa dels anys 80
Com a novetat, aquest any el torneig es tancarà amb una festa amb música dels anys 80, que es farà a partir de les 11 de la nit, a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo, i que estarà oberta a tothom.