Un grup de divuit nois i noies amb discapacitat de la Fundació Arc de Sant Martí de Martorell van visitar el 28 de juny l’espai amb material tecnològic adaptat a persones amb tot tipus de discapacitat psíquica, física i sensorial del CTC, un servei que és pioner a Catalunya.

Acompanyats de monitors i monitores, i amb l’ajut de la professora i la dinamitzadora del centre, els noies i noies van poder conèixer i experimentar amb les innovadores eines TIC adaptades mitjançant dues activitats. D’una banda, cadascun d’ells va fer un dibuix en la pissarra digital que posteriorment van prendre per penjar a la seva aula. D’altra banda, van dur a terme diverses activitats lúdicoeducatives, com ara música, pintura, operacions matemàtiques senzilles o activitats causa-efecte, entre altres.

L’Ajuntament de Masquefa agraeix la col•laboració del Consell Comarcal de l’Anoia, que va posar a la disposició de la Fundació Arc de Sant Martí, tot i no tractar-se d’una entitat anoienca, un autocar per desplaçar-se fins al CTC i tornar a Martorell.

El Consell demostra així la seva sensibilitat amb la realitat de Masquefa, un municipi que pertany administrativament a l’Anoia però estretament vinculada a d’altes comarques veïnes com el Baix Llobregat nord.