Els jugadors del Futbol Sala Synaudy Espardenya de Masquefa Jordi Torras i Rafa García han estat convocats amb la selecció catalana per a disputar, a Polònia, la fase classificatòria per al Pre-Europeu, de cara al Campionat d’Europa que es jugarà a Bèlgica el març de l’any vinent. Torras i García, que es converteixen en els dos primers jugadors internacionals del club de Masquefa en competicions oficials, han marxat aquest dimecres amb els seus companys de selecció cap a terres poloneses. Els partits de classificació per a l’Europeu es disputaran els dies 17 i 19 de novembre.

La convocatòria de Jordi Torras, que juga en la posició de pivot, i de Rafa García, que ocupa la demarcació de tanca, fa que el FS L’Espardenya faci història i representa un important reconeixement a la trajectòria de l’equip per part de la Federació Catalana de Futbol Sala.

Des del FS L’Espardenya s’afirma que la presència d’aquests dos jugadors en competicions d’alt nivell i representant Catalunya és un premi a la qualitat, l’afany de superació i el comportament exemplar de Torras i García. El club està convençut que ambdós jugadors faran un paper digne i els desitja tota la sort del món.

La selecció catalana de Futbol Sala, reconeguda internacionalment, disputarà la fase de classificació per a l’Europeu contra els combinats de Santa Helena, Bielorússia i Polònia, l’amfitriona. Aquesta ronda de qualificació per al campionat de Bèlgica, així com el mateix Europeu, estan organitzats per la Unió Europea de Futsal, organisme que va reconèixer la Federació Catalana de Futbol Sala com a membre de ple dret de la seva federació. També ho va fer la federació mundial d’aquest esport, l’Associació Mundial de Futsal. La Generalitat ha reconegut la Federació Catalana de Futbol Sala com a federació independent.

La delegació catalana a Polònia l’encapçalen el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol Sala, Carles Astorges, i el seleccionador, Joan Antoni Fernández. A més dels dos jugadors de Masquefa, els esportistes convocats són Ramon Moret, Joan Godalloll, Isi Vargas, Manel Mas (CFS Ripoll), Daniel Asensio, Francesc X. Fernández (CFS La Garriga), Josep Antoni Moreno (FS JE Flix V50), Óscar Hermano, Israel Remesal (M. Amposta) i José Martínez (CFS Cafeteria Rústic).