L’Ajuntament de Masquefa ha organitzat dos nous cursos gratuïts per als comerciants, les empreses i les persones emprenedores. Es tracta d’un curs de fidelització de clients i un altre sobre com retallar els costos financers i bancaris de les empreses.

El Curs de fidelització de clients s’impartirà el dijous 6 d’octubre, de les 15 a les 16.50h, al CTC (avinguda Catalunya, 62).

Les inscripcions es podran fer del 12 de setembre al 3 d’octubre presencialment al CTC, per correu electrònic (masvsl@diba.cat) o de manera on line al web de l’Ajuntament (www.masquefa.cat). Les places són limitades. La sessió anirà a càrrec de l’empresa especialitzada Fica’t.

El Curs ‘Com retallar els costos financers i bancaris de la meva empresa’ tindrà lloc el dijous 10 de novembre, de 9 a 11 del matí, també al CTC. La sessió donarà a conèixer les tècniques i la metodologia per reduir la despesa financera i bancària a les empreses i encarar amb més garanties la negociació de les condicions econòmiques amb les entitats financeres.

Les inscripcions es formalitzaran del 3 d’octubre al 8 de novembre, presencialment al CTC, per correu electrònic (masvsl@diba.cat) o de manera on line al web de l’Ajuntament (www.masquefa.cat). Les places són limitades.

Tots dos cursos els organitza l’Ajuntament i compten amb la col•laboració de l’Àrea de Comerç de la Diputació de Barcelona, el servei ‘Inicia: per la creació d’empreses’ de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.