Després dels bons resultats dels anys anteriors, l’Ajuntament continuarà organitzant aquest 2014 una acció formativa gratuïta cada mes adreçada específicament a empreses, emprenedors i comerços per ajudar-los a ser més competitius. Per a aquest mes de gener ja s’ha organitzat un taller d’aparadorisme, mentre que al febrer se’n farà un altre de tècniques d’embolicat de regals de cara a la campanya comercial especial de Sant Valentí.

El taller d’aparadorisme tindrà lloc el dimecres 29 de gener, de 2/4 de 3 a 2/4 de 5 de la tarda. Les inscripcions estan obertes fins al dia 27 de gener. En finalitzar el taller, els comerços que ho sol·licitin podran rebre la visita dels alumnes de l’escola d’aparadorisme Ártidi al seu establiment per dissenyar el seu aparador.

El taller de tècniques d’embolicat de regals es farà el dilluns 3 de febrer, de les 2 a les 4 de la tarda. El termini per formalitzar les inscripcions acaba el 30 de gener.

En tots dos casos les inscripcions es poden fer presencialment al CTC (avinguda Catalunya, 62) o bé de manera online a www.masquefa.cat/formació.

El pla formatiu gratuït per a empreses, emprenedors i comerços d’aquest primer trimestre de l’any inclourà també la xerrada ‘Com crear un blog per al meu negoci’ (27 de febrer), una sessió de networking per a persones amb esperit emprenedor (21 de març), i un taller per aprendre a donar a conèixer el negoci mitjançant les xarxes socials (27 de març).

Per a elaborar aquesta programació l’Ajuntament ha comptat amb la col·laboració de l’Associació de Comerços i Serveis de Masquefa, fet que ha permès detectar les principals necessitats formatives del teixit comercial i empresarial i dissenyar cursos que contribueixin a donar-hi resposta.