L’Ajuntament de Masquefa, en el marc del Projecte Educatiu de Vila (PEV) i amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha organitzat dos nous tallers gratuïts per a famílies amb fills adolescents i pre-adolescents (de 5è de primària a ESO).

L’objectiu d’aquestes dues accions formatives per a mares i pares és proporcionar-los recursos útils i pràctics per a l’educació dels seus fills i filles i per a construir-hi relacions satisfactòries.

●Taller ‘Quan cal preocupar-se amb els conflictes i problemes de l’adolescent?’

Data: dimecres 8 de maig
Lloc: Casal de Joves (Recinte Rogelio Rojo)
Horari: 19h
Objectius: donar elements que ajudin a mares i pares a diferenciar davant de quin tipus de problema o conflicte cal estar alerta i com intervenir-hi. De què, com, i fins a quin punt, és pot informar els adolescents.

●Taller ‘L’autoestima i l’adolescència’

Data: dimecres 15 de maig
Lloc: Casal de Joves
Horari: 19h
Objectius: prendre consciència de la importància d’una bona autoestima. Reconèixer i identificar aspectes positius d’un mateix i integrar-los a la vida. Adonar-se de la influència de l’autoestima personal en els fills i filles.

Inscripcions
Les persones interessades poden inscriure’s als tallers enviant un correu electrònic a l’adreça espaifamilia@masquefa.net o trucant al 93 772 50 30. Cal indicar les persones que hi assistiran.