El Club Patí Masquefa disposarà aquesta nova temporada d’un total de 12 equips, 11 de federats i un integrat per infants de 5 i 6 anys que jugarà el campionat comarcal. En total més de 80 jugadors, entre 5 i 32 anys, defensaran els colors del club, dividits en 2 equips de categoria prebenjamí iniciació, un prebenjamí, dos benjamins, dos alevins, un infantil, un juvenil, un júnior i el sènior.

Tots ells van saltar dissabte, 17 de setembre, a la pista del pavelló poliesportiu per fer la protocol·lària presentació d’inici de temporada davant dels aficionats. El públic va poder gaudir d’un gran espectacle d’hoquei amb els partits que els equips del Club Patí van jugar davant conjunts de l’Igualada, el Vilafranca i el Sant Josep de Sant Sadurní.

El sènior, que en la presentació va caure per 2 gols a 5 davant d’un rival de categoria superior, l’Igualada, encara la temporada amb l’objectiu de consolidar el projecte a Primera Catalana i intentar quedar entre els cinc primers. El Club Patí s’ha renovat a fons amb nombroses incorporacions, com demostra el fet que només continuen tres jugadors de l’any passat: Manel Marcos, Carlos Martínez i Albert Carbó. A la banqueta continuarà Octavi Font, que ja va agafar les regnes de l’equip en el tram final de la temporada passada. L’entitat incorpora un nou coordinador, Carlos Solano, que els darrers tres anys ha fet una excel·lent feina a l’Igualada.