L’Ajuntament de Masquefa, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i les AMPA dels centres educatius del municipi, ha organitzat per a aquest mes de maig dues sessions formatives per a pares i mares. En concret, un taller sobre l’autoestima en l’adolescència, adreçat a famílies amb fills de 10 a 18 anys, i una xerrada al voltant de l’alimentació saludable en els nens i nenes a partir de 3 anys.

En tots dos casos les inscripcions ja estan obertes i es poden fer enviant un correu electrònic a espaifamilia@masquefa.net o trucant a l’Ajuntament (93 772 50 30). En el moment de fer la inscripció cal indicar el nombre de persones que assistiran a les sessions. També el nombre d’infants que s’acolliran al servei de monitoratge que les AMPA posen a disposició de les famílies.

Aquesta iniciativa, que s’engloba en el Projecte Educatiu de Vila (PEV), vol oferir als pares i mares eines i recursos que els ajudin en la criança i l’educació dels seus fills i filles.

Taller ‘L’autoestima i l’adolescència’
Data i lloc: dimarts 6 de maig, a les 18h, a la Biblioteca de l’Institut
Objectius: prendre consciència de la importància d’una bona autoestima. Reconèixer i identificar aspectes positius d’un mateix i integrar-los a la vida. Adonar-se de la influència de l’autoestima personal en els nostres filles i filles.

Xerrada ‘Com puc preparar un menú equilibrat? Alimentació saludable per a nens i nenes’
Data i lloc: dimarts 13 de maig, a les 17h, a la Biblioteca Municipal de Masquefa
Objectius: orientar a pares i mares en la millora de l’alimentació. Desmitificar conceptes erronis sobre alimentació infantil. Aprendre a dissenyar àpats saludables. Trobar solucions als principals problemes d’alimentació que presenten els infants.