L’Ajuntament de Masquefa fa un balanç molt positiu dels dos cursos realitzats al CTC al llarg del passat 2016, que formen part del Pla Local de Formació Permanent.

L’aposta decidida de l’equip de govern per impulsar projectes i activitats encaminades a millorar les competències personals i professionals dels masquefins i contribuir a la promoció laboral dels veïns de la vila, segueix donant fruits. Dues persones han aconseguit contractes de treball a través del curs ‘Dóna’t una Oportunitat’, organitzat per l’Ajuntament de Masquefa en el marc del Pla Local de Formació Permanent.

El mòdul ‘Dóna’t una Oportunitat’ és un curs d’ofimàtica dirigit a persones amb coneixement de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) molt elemental que vulguin reciclar-se i aprendre nous programaris. Té una durada de 50 hores presencials en les quals es treballen els programes del paquet de Microsoft Office 2010 (Power Point, Word, Excel i Access), així com la navegació a Internet. A més, ofereix la possibilitat de realitzar 100 hores de pràctiques a empreses i aconseguir el certificat oficial de Microsoft.

Durant l’any 2016, es van realitzar dos cursos al Centre Tecnològic i Comunitari (CTC) de Masquefa amb l’assistència d’un total de 19 persones. Fins a set alumnes van realitzar pràctiques en empreses privades (Transserovires, Int-Salim i Comercial JAN) i a l’Ajuntament i l’Escola Vinyes Verdes. I d’aquests, dos alumnes han aconseguit contractes de treball. En aquest sentit, l’Ajuntament posa en valor els bons resultats aconseguits gràcies a la col·laboració de les diferents empreses que integren aquest projecte local i convida a totes aquelles que actualment no en formen part a ser-ne partícips.

L’Ajuntament de Masquefa fa un balanç molt positiu del funcionament del curs ‘Dóna’t una Oportunitat’, agraeix a les empreses la seva col·laboració en el projecte, i anima als veïns de la vila a prendre part de noves edicions del curs, així com de les múltiples accions formatives que s’inclouen dins la Guia Formativa per a persones adultes.