La jove esportista masquefina ha estat una de les grans protagonistes aquest cap de setmana del Campionat de Catalunya de GAM i GAF.

El Palau d’Esports de Granollers va ser la seu els dies 17 i 18 de juny del Campionat de Catalunya de Gimnàstica Artística Masculina (GAM) i Gimnàstica Artística Femenina (GAF). A la competició, organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració del Club Natació Granollers, hi van participar un total de 337 gimnastes de diferents clubs d’arreu de Catalunya.

Una de les grans protagonistes del campionat va ser la jove esportista masquefina Eider Garrido, que es va proclamar campiona de Catalunya a la categoria de Via Olímpica després de quallar una excel·lent actuació individual. Aquest prestigiós reconeixement se suma a la medalla d’or aconseguida a finals del mes de maig al campionat de la lliga francesa de gimnàstica artística, i la tercera plaça obtinguda recentment a la Fase Final de Gimnàstica Artística Femenina celebrada a Salt.

L’Ajuntament de Masquefa felicita l’Eider resultats obtinguts i li desitja molta sort i èxits en les properes competicions.