El cap de setmana del 10 i 11 de novembre Masquefa celebrarà una doble iniciativa comercial. D’una banda, tant dissabte com diumenge tindrà lloc el Mercat Medieval, que arribarà a la seva tercera edició. I, d’altra banda, diumenge les empreses i els comerços de la vila tornaran a treure la seva paradeta per la sisena edició de Les Botigues al Carrer.

Mercat Medieval

El Mercat Medieval s’instal·larà al jardí de davant del Centre Tecnològic Comunitari i a l’avinguda Catalunya, i comptarà amb una vintena de parades de productes i articles artesans, de sectors com ara l’alimentació, les llaminadures, la roba i els complements, la perfumeria i la bijuteria, entre altres. Dissabte obrirà portes de les 11 del matí a les 9 del vespre ininterrompudament, i diumenge ho farà de les 11 a les 8.

A més, diverses actuacions amb personatges d’època transportaran els visitants del mercat a l’època medieval. Hi ha previstes les actuacions següents:

PROGRAMACIÓ

Dissabte 10 de novembre
-D’11 a 11.30h: conta-contes ‘El formatge de la Reina de Masquefa’, a càrrec de Pendragón.

-De 12 a 13.30h: taller eco-medieval ‘Construeix la teva espasa i el teu escut medieval’.

-De 17 a 17.30h: conta-contes ‘El Bon Servent’, a càrrec de Pendragón.

-De 18 a 19.30: taller eco-medieval ‘Construeix les teves pròpies pilotes de malabars per ser un bon saltimbanqui medieval’.

Diumenge 11 de novembre

-D’11 a 12h, i de 12.30 a 13.30h: cercavila pel Mercat Medieval amb música en directe, malabaristes i un joglar. A càrrec de l’empresa Escarabellos Circ i Animació.

-De 17 a 17.15h; demostració de ball oriental i tribal. Fusió a càrrec de Ruth Casanovas, ballarina professional i membre de la companyia Su’ud Cirque.

-De 17 a 19h: animació itinerant pel Mercat Medieval de globoflexia, a càrrec de dues pallasses del Raconet Artístic.

Botigues al Carrer

D’altra banda, la sisena edició de Les Botigues al Carrer comptarà amb la participació d’empreses i comerços dels sectors de la mecànica, l’estètica, la imatge personal, la bijuteria, l’arquitectura, la moda, la restauració, la roba esportiva, la salut i l’alimentació, entre altres.
Els comerciants també s’instal•laran a l’avinguda Catalunya, en el tram comprès entre els carrers Rogelio Rojo i Santa Clara.
Durant tot el cap de setmana s’instal•larà a l’avinguda Catalunya un inflable per als infants.