Aquest cap de setmana, 12 i 13 de novembre ,Masquefa tornarà a viatjar al passat. La segona edició del Mercat Medieval transportarà la vila fins a l’Edat Mitjana. Diversos artesans vestits d’època instal·laran més d’una trentena de parades davant del CTC i, aquest any, com a novetat, també a l’avinguda Catalunya. (Consulteu el programa)

Al Mercat Medieval s’hi podran trobar tot tipus de productes artesans d’alimentació (bolets, oli, pastisseria, pa, embotits, formatges, mel, dolços o melmelada, a més d’una ‘pulperia’ gallega i una ‘haima’), així com d’artesania (articles índia, minerals, bosses de mà, roba per a nadons, joieria en plata, làmpares, coixins o llibres). També n’hi haurà de cosmètica, com ara sabons naturals, i altres articles com encens, amulets o cartes catalanes.

Representacions i tallers
Dissabte el mercat es podrà visitar de les 11 del matí a les 9 del vespre, i diumenge de les 11 a les 8. Tant dissabte com diumenge al matí hi haurà representacions teatrals amb personatges de l’època que ajudaran a recrear el context històric medieval, i també tallers per als infants. També hi haurà un inflable per als infants.

Finalment no es farà l’exposició i l’espectacle de falconeria que s’havia anunciat.

El Mercat Medieval l’organitzen l’Ajuntament i l’empresa especialitzada Tallaferro.

D’altra banda, la intenció inicial de l’Ajuntament era fer coincidir el Mercat Medieval amb una nova edició de Les Botigues al Carrer. Finalment, per motius logístics, l’Ajuntament i els comerciants buscaran una nova data per a Les Botigues al Carrer.