L’actuació, prevista inicialment pel 25 d’octubre, es va ajornar per les condicions meteorològiques. 

L’Ecoparc de Can Mata ha comunicat a l’Ajuntament de Masquefa que el pròxim dimarts 22 de novembre hi ha prevista a l’abocador una intervenció de manteniment en el sistema de tractament d’aires i desodorització de la instal·lació; sempre que les condicions meteorològiques siguin les adequades (en cas contrari es programaria una nova data).

En aquest sentit, l’actuació podria provocar que es produïssin puntualment episodis de males olors durant els treballs. Amb tot, l’Ecoparc de Can Mata informa que es prendran les mesures pertinents per a reduir al màxim l’afectació i es tractarà de minimitzar al màxim el temps de durada de la intervenció.

Finalment, l’Ajuntament de Masquefa recorda a la població que té a la seva disposició la nova aplicació NasApp per a informar de les incidències relacionades amb les pudors provinents de l’abocador i l’Ecoparc4. L’objectiu és unificar totes les notificacions en un sol canal de comunicació, prendre mesures correctores per minimitzar els episodis de mala olor i, en última instància, comptar amb registres que permetin imposar sancions econòmiques.