El dimecres 30 de maig, a les 3 de la tarda, tindrà lloc al Centre Tecnològic Comunitari (avinguda Catalunya, 60) la segona sessió del pla formatiu gratuït que l’Ajuntament organitza al llarg de tot l’any per als comerços, les empreses i les persones emprenedores. Amb el títol ‘Millora el posicionament comunicatiu de la teva empresa/organització’, la xerrada anirà a càrrec de Míriam Riera, de l’empresa Efectiva Comunicació.

Inscripcions
Les persones interessades a assistir a la sessió poden fer les inscripcions del 14 al 25 de maig, ambdós inclosos, presencialment al CTC, o online a la pàgina web de l’Ajuntament (www.masquefa.cat), a l’apartat ‘Propers cursos: inscripcions online’.

Continguts
En la xerrada es tractaran les qüestions següents:

– El màrqueting: la importància de les percepcions
– La situació de partida: les ments ‘ocupades’
– Com podem situar-nos en la ment del perceptor
– El poder de la simplicitat
– Marquem l’estratègia per a una comunicació efectiva
– Com definim el nostre posicionament
– Com el comuniquem amb eficàcia

Formació contra la crisi
Aquest cicle gratuït de sessions formatives ja es va iniciar a l’abril amb una xerrada sobre informació bàsica al consumidor. Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament vol ajudar els comerços, les empreses i les persones emprenedores a formar-se i a reciclar-se, i proporcionar-los eines que els resultin d’utilitat per a la seva activitat, especialment en l’actual context de crisi. Es durà a terme una sessió de treball cada mes, fins al desembre. Totes les accions es faran al CTC, preferentment en horari de migdia per fomentar la participació.