Les inscripcions s’han de formalitzar al CEM Masquefa fins al 22 d’octubre o fins a exhaurir les places.

L’Ajuntament i el CEM Masquefa us conviden a participar el pròxim 6 de novembre en una nova edició de la Cursa de la Dona, que es durà a terme a la ciutat de Barcelona. Els participants podran gaudir d’una matinal amb un recorregut de 8 quilòmetres, activitats dirigides en finalitzar la cursa i diferents sorpreses.

En aquest sentit, s’organitzarà un autocar per a desplaçar-se des de Masquefa fins a Barcelona per a totes aquelles persones que hi vulguin participar. El preu és de 16€ i l’edat mínima d’inscripció són els 10 anys. Les places són limitades i per a assistir-hi cal reservar plaça prèviament al CEM Masquefa abans del 22 d’octubre o fins a exhaurir les places disponibles.

La sortida es farà a les 07.30 h des del CEM Masquefa i l’arribada a Barcelona, a l’avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia, està prevista a les 08.30 h. Un cop finalitzada la Cursa de la Dona, el punt de trobada per al retorn cap a Masquefa serà l’avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia a les 13 h; i l’arribada al CEM Masquefa es preveu cap a les 14 h.