El bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Monsenyor Agustí Cortés, va visitar dijous Masquefa. El bisbe va ser rebut per l’alcalde i les autoritats locals a la sala d’actes de l’Ajuntament, on va signar al Llibre d’Honor i es va interessar per la realitat social del municipi. L’alcalde, Xavier Boquete, va lliurar-li una placa commemorativa amb la imatge del Cementiri Vell.

Posteriorment, Monsenyor Agustí Cortés va visitar la Capella del Roser, on l’Ajuntament està duent a terme diversos treballs de rehabilitació, i el Recinte Rogelio Rojo. A l’antiga fàbrica Monsenyor Agustí Cortés va poder veure el Centre Tecnològic Comunitari, el Casal de Joves i la nova Biblioteca Municipal.

El bisbe de Sant Feliu va elogiar l’esforç de l’Ajuntament per haver reconvertit aquesta antic equipament industrial en un complex de serveis als vilatans de primer nivell.

Monsenyor Agustí Cortés va tornar a ser a Masquefa diumenge per presidir la missa a l’església de Sant Pere i mantenir un diàleg-assemblea amb els fidels. Unes setmanes abans ja havia presidit la missa a La Beguda Alta.

L’estada del bisbe a Masquefa i La Beguda Alta s’emmarca en les visites pastorals que Monsenyor Agustí Cortés està fent aquestes darreres setmanes a totes les poblacions del territori de l’Arxiprestat de Montserrat per conèixer la seva realitat social i cultural i apropar-se a la comunitat cristiana.