L’ambient assolellat va acompanyar la primera edició del Primavera Shopping que es va celebrar diumenge passat a la nostra vila. Durant la jornada festiva, el públic va passejar i descobrir deu racons amb encant decorats amb motius florals, a banda d’una atractiva oferta comercial. Els comerços de la vila van vestir els aparadors i establiments de primavera i més d’una quarantena van participar realitzant alguna promoció, oferta, o descompte pels clients, obrint els seus establiments durant el diumenge.

El públic, a més, va gaudir de diversos actes i activitats que es van programar al llarg de tot el dia: cantada de caramelles pels carrers del poble amb parades als racons amb encant, exposició de pintures a la Capella del Roser a càrrec d’artistes locals, parc infantil amb inflables als jardins del CTC, solemne eucaristia en honor a Sant Isidre a la Parròquia de Sant Pere, contacontes "La Rateta que escombrava l’escaleta" a càrrec de Maria Coll a la Plaça de l’Anoia i que va acabar amb un ball amb els petits amb globoflexia, concert de Neus Mar a la Sala Polivalent de la Fàbrica Rogelio Rojo, xocolatada popular i com a cloenda una actuació musical al racó amb encant anomenat "Pluja de Flors" a càrrec de Judit Remesal i Dario Muhi.

Al llarg del dia la Peppa Pig, l’Elsa de Frozen i el Chase de la Patrulla Canina, es van fer fotos pels carrers comercials del poble amb els més menuts i van anar repartint abraçades i globus en forma de flor.

L’Ajuntament de Masquefa agraeix a totes les persones i comerços que han fet possible la realització de la primera edició de Primavera Shopping, ja que sense elles no hagués estat possible. El consistori replantarà totes les plantes que es van fer servir en diferents indrets del municipi.