El cap de setmana del 29 al 30 de gener es va disputar a Masquefa la primera prova del campionat de Slot Català de Ralli-Slot.

La cita va ser de gran dificultat ja que es va desenvolupar sobre superfície nevada (feta amb farina).

En la primera prova del campionat hi van prendre part fins a 38 pilots, la gran majoria en doble categoria, amb un total de 75 cotxes inscrits.

El vencedor va ser Juan Carlos Sevilla, de l’escuderia C.R.A.S de Sant Pere de Ribes, amb un Porsche 959 clàssic,seguit d’Ivan Margarit, de Sant Esteve, amb un Subaru Impreza. El podi el va completar Lluís Roldán, també de C.R.A.S, amb un Audi Quattro.

A nivell local cal destacar la victòria del masquefí Ramon Jou en Grup N (cotxes de sèrie amb tracció a les quatre rodes), la tercera posició en Grup N de Joan Castellví, i el tercer lloc, també en Grup A (cotxes des de 1993 a 1997), de Xavier Moreno. Així mateix, destaca la segona i tercera posicions, respectivament, de Jordi Civil i Josep Maria Gavilan amb un Ferrari GTO i un Renault Clio en la categoria N-2 (cotxes de sèrie amb tracció a dues rodes).

El campionat de Slot Català de Ralli-Slot es reprendrà els dies 19 i 20 de febrer amb la disputa de la segona prova a Sant Esteve Sesrovires.