Els usuaris de l’equipament podran gaudir cada setmana, de dimarts a divendres, de diferents activitats lúdiques i culturals a partir de les 17:30 h.

L’Ajuntament de Masquefa fa una aposta ferma aquest 2019 per ampliar i diversificar les prestacions i el catàleg de serveis que s’ofereixen setmanalment al Casal de Joves, un dels equipaments públics amb més recorregut i amb més participació al llarg dels darrers anys. Així, amb l’arribada del nou any, l’espai municipal dels joves masquefins es dota amb una programació renovada i amb nous materials amb l’objectiu d’obrir la instal·lació a tot el col·lectiu i donar resposta a les necessitats i interessos dels seus usuaris.

Noves activitats les tardes de dimarts a divendres

Una de les principals novetats de la nova etapa que enceta el Casal de Joves amb l’inici del 2019 és l’ampliació del programa d’activitats, que tradicionalment es limitava als divendres. En aquest sentit, l’equipament ofereix des d’aquest mes de gener propostes de dimarts a divendres, en horari de tarda, a partir de les 17:30 h.

Entre elles, tallers de cuina, d’estètica o de DJ; jocs de taula; o torneigs de Play Station, de customització de roba o de futbolí. Totes les activitats requereixen d’inscripció prèvia. Consulteu el calendari d’activitats del mes de gener.

 

 

Materials i espais renovats

Mentrestant, l’aturada per les vacances nadalenques també ha permès al Casal de Joves incorporar noves prestacions. Com ara, una zona d’oci amb sofàs, coixins i tauletes; una nova taula de tennis taula; nous jocs de taula com el Catan, Gestos, UNO, Trimonios, Royal Games, Jungle Speed, Tòtem o baralles de cartes; i materials com raquetes de tennis taula, boles de billar i futbolí, comandaments per a la Play Station.

Tot plegat, compon un oferta lúdica adaptada als gustos de tot el col·lectiu de joves i que es complementa amb espais i materials ja plenament consolidats al Casal de Joves com el futbolí, el billar o els jocs de taula (parxís, domino, Intelect, Estratego, Party, Pictionari, Mikado…).

Finalment, també s’ha reubicat la televisió habilitada a l’equipament i es disposen d’unes noves targetes amb saldo disponible per a escollir i jugar al joc que escullin els usuaris.

Des de l’Ajuntament es convida els joves del municipi a descobrir i a gaudir de les múltiples opcions d’oci que ofereix setmanalment el Casal de Joves i posa en valor el compromís i el suport de totes aquelles persones que han fet possible que l’equipament s’hagi consolidat avui en dia en un espai de referència al municipi per aquest col·lectiu.