El servei de suport es prestarà el 27 d’abril i el 4, 11 i 16 de maig; i per a fer-ne ús cal inscriure’s prèviament en aquest enllaç.

El Casal de Joves de Masquefa -amb la col·laboració del Centre Tecnològic Comunitari (CTC)- ofereix als joves del municipi un servei de suport en la tramitació de les beques MEC del Ministeri d’Educació pel curs 2023/2024, adreçades tant a estudis universitaris com a no universitaris.

Aquest servei de suport es prestarà els dies 27 d’abril i 4, 11 i 16 de maig, de 16 a 18 h, al CTC. Per a fer-ne ús és imprescindible inscriure’s prèviament en aquest enllaç.

Les beques MEC es poden sol·licitar fins el 17 de maig i tota la informació sobre les diferents línies de subvenció que s’ofereixen es pot consultar aquí. En aquest sentit, des del Casal de Joves es recomana a les persones interessades llegir atentament les indicacions que hi apareixen, així com el document, per tal d’agilitzar el procés.

Per qualsevol dubte podeu trucar al telèfon 671 060 976 o enviar un correu electrònic a l’adreça rojopuntjove@gmail.com.