El Casal se celebrarà a les escoles Vinyes Verdes i El Turó del 28 de juny al 30 de juliol, i les inscripcions per a participar-hi es podran formalitzar per via telemàtica del 10 al 27 de maig.

Durant els mesos de juny i juliol tots els infants del municipi podran tornar a gaudir un any més d’una àmplia i variada oferta d’oci i d’educació en el lleure al Casal d’Estiu municipal a les escoles Vinyes Verdes i El Turó, que garantirà totes les mesures de seguretat que estableixi el PROCICAT per les activitats de lleure d’estiu.

El Casal d’Estiu va dirigit als infants de la vila des de P3 d’Educació Infantil fins a 6è d’Educació Primària; i l’activitat estarà dividida en quatre setmanes:

  • Setmana 1: del 28 de juny al 2 de juliol.
  • Setmana 2: del 5 al 9 de juliol.
  • Setmana 3: del 12 al 16 de juliol.
  • Setmana 4: del 19 al 21 de juliol (dies 22 i 23 són festius per Festa Major).
  • Setmana 5: del 26 al 30 de juliol.

Els participants podran triar les dates que millor s’ajustin a les seves necessitats en funció a les setmanes proposades, que seran indivisibles. El Casal d’Estiu comptarà amb activitats d’aigua, gimcanes, activitats i jocs en llengua anglesa, sortides per l’entorn o tallers i jocs.

Tots els detalls els podeu consultar en aquest enllaç; i en cas de dubte podeu enviar un correu electrònic a l’adreça casalestiu@masquefa.net. Les inscripcions s’han de formalitzar del 10 al 27 de maig (ambdós inclosos) per via telemàtica a través del web www.peretarres.org. A més, la Fundació Pere Tarrés -entitat que gestiona el Casal d’Estiu- posa a disposició el telèfon 93 366 86 06 per a totes aquelles famílies que requereixin de suport en el procés d’inscripció.

Finalment, l’11 de maig, a les 18 h, es durà a terme una primera reunió informativa telemàtica a través de la plataforma Zoom on s’oferirà a les famílies informació general i resoldran dubtes. Per a participar-hi cal unir-se a la sessió a través d’aquest enllaç. A més, durant el mes de juny, en una data encara per a concretar s’oferirà una nova reunió informativa específica sobre l’organització dels grups d’infants i les activitats que finalment es realitzaran.