L’Associació de Mares i Pares de l’escola CEIP Font del Roure ha organitzat per a aquest divendres, 16 d’abril, dues festes amb les quals vol recollir fons per finançar el nou piano que ha comprat l’escola. Amb aquesta compra ha estat possible introduir un nou instrument a les classes de música que fan els i les alumnes del centre. Totes dues festes són obertes a la participació de tothom.
Festa de tarda
La primera festa es farà al pati de l’escola de 2/4 de 6 de la tarda i fins a les 8. Hi poden assistir infants i adults, que podran gaudir de nombroses activitats, com ara tallers de construcció d’instruments amb material reciclat, jocs tradicionals amb música i actuacions dels i les alumnes i també de la Banda de Músics de Can Parellada i de l’Escola de Dansa Noemí Rubira, entre altres.
L’AMPA recollirà diners en una tómbola, possible gràcies a les aportacions gratuïtes de diverses entitats, i en un estand on vendrà berenars.
Festa de nit
A la nit, a partir de les 23h, l’activitat es traslladarà a la Sala Polivalent del Recinte Rogelio Rojo, que acollirà una gran festa ambientada en els anys 80, en què tres reconeguts dj’s posaran música d’aquesta època. El preu de l’entrada és de 10 euros i inclou 1 consumició mínima. En podran gaudir totes les persones majors de 18 anys.