Ambdós equipaments establiran diferents mesures de seguretat i de prevenció per garantir la salut dels usuaris i evitar el contagi i propagació de la Covid-19. Consulta les FAQ’s (preguntes freqüents) sobre l’obertura del CEM Masquefa.

El Complex Esportiu Municipal (CEM) Masquefa i la piscina d’estiu de l’Alzinar obriran les seves portes a tots els usuaris en el moment en que el municipi -que pertany a la Regió Sanitària Àmbit Metropolità Sud- entri en la fase 3 del pla de desescalada del confinament per la Covid-19.

L’obertura de tots dos equipaments anirà acompanyada del desplegament de diferents mesures d’obligat compliment per a treballadors i usuaris amb l’objectiu de vetllar per la seguretat de totes les persones que hi accedeixin i prevenir el contagi i la propagació del coronavirus. Entre les mesures hi haurà la desinfecció i higienització dels espais, el control de l’aforament per espais, el control d’accés a les instal·lacions, i equips de protecció individual.

Així, la reobertura del CEM Masquefa i de la piscina d’estiu de l’Alzinar es durà a terme de forma progressiva i sempre sotmesa a les indicacions sanitàries i governamentals. Finalment, des del CEM Masquefa es recorda a tots els seus abonats que no es passarà el rebut de les seves quotes sense ser avisats prèviament i mai abans de l’obertura del centre.