Des d’aquest mes de juliol els usuaris del Centre de Dia Masquefa que ho desitgin disposen d’un servei de transport que els porta fins al centre a l’inici de la jornada i els retorna a casa en acabar.

La incorporació d’aquest nou servei s’emmarca en la voluntat del Centre de Dia de millorar constantment l’assistència que es presta als usuaris i els seus familiars.  Per això el centre ha adquirit un vehicle, amb capacitat per a 8 places, més la del conductor, per a la realització d’aquest servei de transport. Es tracta d’un servei especialment útil a Masquefa, ja que algunes de les urbanitzacions estan allunyades del nucli urbà, on hi ha el Centre de Dia.

Els usuaris que vulguin fer ús d’aquest nou servei de transport poden adreçar-se al centre per sol•licitar-lo i concretar els horaris de la recollida i la tornada a casa, que s’estableixen en funció de la ruta. El Centre de Dia de Masquefa està situat al Passatge Montserrat, número 1, i el seu telèfon és el 93 772 79 90.

El Centre de Dia no tancarà per vacances
D’altra banda, el Centre de Dia Masquefa romandrà obert tot l’estiu, agost inclòs, perquè els usuaris puguin continuar rebent atenció. Durant els mesos d’estiu tampoc no varien els horaris, que seran els habituals. L’equipament obre portes de dilluns a divendres, deu hores diàries: de 2/4 de 9 del matí a 2/4 de 7 de la tarda.

Un cop de mà a la gent gran
El Centre de Dia Masquefa, que va entrar en funcionament el 14 de febrer, ofereix als usuaris un suport durant el dia per recuperar la seva autonomia personal i social i, així, afavorir que puguin continuar vivint a casa, en el seu entorn familiar habitual. Es tracta d’un recurs cada vegada més sol•licitat per la gent gran i les persones amb dependència.

Al Centre de Dia els usuaris es beneficien de serveis com ara administració de la medicació, suport a les activitats de la vida diària, valoracions psicològiques, supervisió dietètica, higiene, tractaments de fisioteràpia, tallers ocupacionals i cures d’infermeria, a més de serveis complementaris: bugaderia, dutxes, menjador, menjars a domicili i podologia. Hi fan activitats com ara musicoteràpia, tallers d’escriptura i de memòria, psicomotricitat i sortides lúdiques.

El centre té una capacitat de 15 places i presta una atenció mèdica, terapèutica, psicològica i sociocultural individualitzada. Per a fer-ho compta amb un equip humà integrat per professionals de diverses disciplines: metges, diplomats d’infermeria, fisioterapeutes, psicòlegs, auxiliars de geriatria i treballadors familiars, integradors socials, terapeutes ocupacionals, educadors socials i animadors socioculturals.

Informació i reserva de places
Si voleu més informació o esteu interessats a reservar plaça podeu adreçar-vos al Passatge Montserrat, número 1, o trucar al 93 772 79 90.