El Club Bàsquet Masquefa va celebrar del 3 al 7 de setembre el seu primer ‘stage’ per a infants i joves, el qual va resultar un èxit de participació. Amb aquesta iniciativa, proposada per la nova junta de l’entitat escollida al juny, el CB Masquefa va voler donar als infants i joves l’oportunitat de familiaritzar-se amb aquest esport. A la vegada l’stage va servir perquè els nens i nenes de l’entitat preparessin la nova temporada mitjançant activitats com jocs, enlloc d’iniciar directament els entrenaments de tipus mes tècnic.

Els participants a l’stage van gaudir dels jocs enquadrats en quatre grups diferents en funció de l’edat. Principalment es van fer jocs relacionats amb la pràctica del bàsquet i en ocasions exercicis més tècnics i pràctics. A més van participar en diversos jocs d’aigua, i van poder fer-se ells mateixos les seves samarretes d’aquesta estada esportiva, que va finalitzar amb una gran festa del bàsquet.

Tret de sortida a la nova temporada
D’altra banda, aquesta setmana els equips del Club Bàsquet Masquefa ja han iniciat els entrenaments per a preparar el debut a la nova temporada. En total l’entitat compta aquest any amb més d’un centenar d’esportistes i 8 equips federats: pre-mini mixte (infants de 3r i 4t de primària), mini mixte (nens i nenes de 5è i 6è de primària), pre-infantil femení (nenes de 6è de primària i 1r d’ESO), pre-infantil masculí (nens de 1r d’ESO), infantil masculí (nens de 2n d’ESO), cadet masculí (3r i 4t d’ESO), sènior sots 25 masculí, i sènior femení. També disposa d’uns altres dos equips no federats: el de l’escola (nens i nenes de 1r i 2n de primària) i el de veterans.

Els dos equips sèniors debutaran a la competició aquest dissabte, 23 de setembre, a 2/4 de 7 de la tarda al pavelló poliesportiu municipal.