El Club Bàsquet Masquefa està d’enhorabona. Tres dels seus equips han aconseguit aquesta temporada guanyar la lliga de la seva respectiva categoria. Es tracta de l’equip pre-mini mixt groc, l’equip mini mixt i el cadet masculí.

L’equip pre-mini mixt groc, amb jugadors i jugadores nascuts el 2004 i el 2005, s’ha fet amb el títol després de tancar la temporada amb 10 victòries i una sola derrota. L’equip l’integren Pau Dueñas, Daniel Gretz, Sergi Iglesias, Aina Llop, Xènia Llop, Pau Lloria, Daniel Noguera, Jordi Pamos, Roger Riera, Héctor Rodríguez, Paula Ruiz, Albert Vela, Alba Villagrasa i Nicolás Martínez.

De la seva banda, l’equip mini mixt, amb jugadors nascuts el 2003 i el 2004, ha guanyat 8 dels 10 partits de lliga, i només ha patit dues derrotes. El formen Xavier Cabeza, Anna Enev, Jerónimo Genol, Neus Julià, Joel Mangas, Carlos Morillo, Marco Mosquera, Alejandro Pastor, David Rodríguez i Adrià Valle.

Finalment, l’equip cadet masculí, amb jugadors nascuts el 1999 i el 2000, ha aixecat el títol de lliga en guanyar 11 dels 12 partits. Els jugadors que el composen són David Barceló, Aaron Blasco, Raúl García, Joaquim Gómez, Carlos Lloria, Joan Luna, Ferran Morgadas, Arnau Osorio, Óscar Quintana, Rubén Rodilla i Miquel Romero.

A més de la lliga, aquests conjunts han col·leccionat també títols en altres competicions. El pre-mini mixt groc va ser tercer en el torneig disputat a Abrera el 30 de maig passat. El mini mixt va guanyar aquest mateix torneig i va ser també primer en un campionat a Martorell el dia 31 de maig. I el cadet masculí va ser campió en el torneig que es va jugar el 31 de març al Prat, en què, a més, el masquefí Rubén Rodilla va ser escollit el millor jugador.