Durant la trobada també es realitzarà una sessió tècnica de fotografia gratuïta i oberta al públic a càrrec de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada. Consulta les bases dels concursos a través del següent enllaç.

Dissabte 7 d’abril la Biblioteca municipal de Masquefa serà la seu de la presentació d’una nova edició dels concursos de fotografia FotoFlash i FotoFlashRETARD, organitzats pel Club Excursionista Anoia. L’acte tindrà lloc a la sala d’actes, a partir de les 19 h., i és obert a tots els veïns.

Durant la sessió s’anunciarà la temàtica d’ambdós concursos, que es realitzaran diumenge 8 d’abril durant la visita cultural guiada que l’entitat organitza enguany a la població d’El Castellet. Les bases del certamen es poden consultar a través del web de l’entitat i les inscripcions s’han de formalitzar enviant un correu electrònic a l’adreça ceanoia@hotmail.com o de forma presencial a la seu del club.

Sessió tècnica de fotografia

Coincidint amb la presentació dels concursos FotoFlash i FotoFlashRETARD, el Club Excursionista Anoia organitza el mateix dissabte 7 d’abril una sessió tècnica de fotografia a càrrec de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada.

Durant la trobada, membres de l’agrupació oferiran als assistents exemples i consells pràctics sobre el món de la fotografia; com ara, què s’ha d’evitar a l’hora de fer una instantània o què s’ha de buscar o enquadrar per donar-li més valor a la nostra instantània. A més, els participants podran formular preguntes i plantejar casos concrets que vulguin esclarir. L’assistència a la sessió teòrica de fotografia, però, no implica en cap cas l’obligació de participar en ambdós concursos. Finalment, durant la sessió també es durà a terme la projecció del muntatge ‘Què comunica una fotografia’.