Després de l’acte commemoratiu i el triatló infantil del cap de setmana passat, el Club Excursionista Anoia clou aquest cap de setmana, 24 i 25 de setembre, els actes del seu desè aniversari. Per a dissabte l’entitat ha organitzat una conferència amb Francesc Mauri, home del temps de TV3, i una cursa nocturna. Diumenge una caminada popular posarà el punt final a la celebració.

PROGRAMA D’ACTES

Dissabte 24 de setembre

A les 18h a la sala d’actes del CTC
Conferència ‘El temps a muntanya’
A càrrec de Francesc Mauri, home del temps de TV3
(Entrada gratuïta)

A les 22h a la Plaça de l’Estació
Cursa nocturna
2 categories: femení i masculí (a partir de 16 anys)
Obsequi per a tots els participants (límit d’inscripció 200 participants) i trofeu per als tres primers classificats per categoria i al primer classificat local de cada categoria. Es sortejarà un rellotge per cada categoria i un cap de setmana a Andorra en hotel 4* entre tots els participants inscrits

Diumenge 25 de setembre

A les 9h a la Plaça de l’estació
Caminada popular
Botifarrada i obsequi per a tots els participants inscrits (límit d’inscripció 200 participants).

Vols ser voluntari?
D’altra banda, el Club Excursionista Anoia fa una crida a aquelles persones que vulguin donar un cop de mà en la cursa nocturna de dissabte. Els voluntaris hauran de cobrir l’horari de les 9 del vespre a 2/4 de 12 de la nit. Les tasques que se’ls encomanaran seran ajudar en el muntatge i situar-se en el punt del circuït on l’organització designi efectuant l’acció que se li indiqui. Cada voluntari rebrà l’obsequi commemoratiu del 10è aniversari del club.

La condició per poder ser voluntari és la de tenir com a mínim 16 anys. Es pot demanar ser voluntari de les maneres següents: enviant un e-mail a isabatlle@hotmail.com o a ceanoia@hotmail.com, o adreçant-se al local del Club Excursionista Anoia (C/ Crehueta, 33) els divendres de 19 a 21h.