El Club Patí Masquefa va donar dissabte el tret de sortida a la nova temporada esportiva amb la presentació de tots els seus equips davant els nombrosos afeccionats que van reunir-se al pavelló poliesportiu. La presentació va comptar amb la participació de dos clubs convidats, l’Igualada Hoquei Club i el Sant Josep de Sant Sadurní d’Anoia, els quals van disputar partits amb els equips amfitrions.

El Club Patí Masquefa disposa aquesta temporada de sis equips base: iniciació (amb infants nascuts el 2005), pre-benjamí de primer any, benjamí de primer any, benjamí de segon any, aleví de primer any, aleví de segon any, i infantil de segon any. Tots ells van sortir dissabte a la pista per jugar els seus partits i van tornar a demostrar que l’hoquei base masquefí gaudeix d’un gran estat de forma i que el futur està assegurat.

A aquests equips s’hi suma el sènior, que el cap de setmana va disputar el primer partit oficial de la temporada amb una contundent victòria (5 a 10) a la difícil pista del Club Patí Calafell. Així, doncs, el CP Masquefa ha començat amb bon peu una temporada en què aspira a tot. Per aconseguir-ho l’equip s’ha reforçat amb tres incorporacions de pes: Isaac Mateo, un jugador format a l’Igualada i que arriba procedent de l’Andorra, Oleguer Martí, un reforç de luxe que ve del CP Monjos, i el nou entrenador, Óscar Lupión, un home de dilatada trajectòria en el món de l’hoquei, ja que com a jugador ha defensat els colors del Noia, l’Igualada i el CP Alcobendas.

Aquest divendres el Club Patí Masquefa debutarà davant la seva parròquia en el partit que l’enfrontarà a un reforçat Cerdanyola.