Els patinadors i les patinadores locals van protagonitzar, dissabte, una excel·lent actuació en el cinquè Trofeu Vila de Masquefa de Patinatge Artístic. Les masquefines van tornar a lluir-se davant la seva afició i van acumular fins a 20 trofeus.

El torneig va portar fins al pavelló poliesportiu de Masquefa una norantena de patinadors i patinadores i tres parelles de nou clubs: el Sant Cugat, el Peralada, el Cubelles, el Sant Ramon, el Caldes de Montbui, La Verneda, el Castellar del Vallès i el Castellbisbal, a més del club amfitrió, el Club Patinatge Artístic Masquefa. Els participants van competir en diferents categories, sota l’atenta mirada de la multitud d’afeccionats que van omplir a vessar el pavelló.

Les patinadores masquefines van aconseguir pujar al podi, en vint ocasions, en diferents categories.

En categoria minis, Elsa Bascompte es va penjar l’or, Cristina Jovaní la plata, i Raquel Renda el bronze. En preiniciació Ivette Serrano va ser primera, Júlia Naranjo segona, i Irene Suárez tercera. En iniciació D, Lara Suárez va ser la primera classificada, Júlia Quesada la segona, i Claudia Cristóbal la tercera.

A més, en iniciació C menors, Eneritz Pérez va quedar primera, Nayeli Ortega segona, i Judit Bascompte tercera. En iniciació C majors, Aina Codina va aconseguir l’or; mentre que en iniciació B menors Laia Ibáñez va quedar en primera posició i Claudia Páez en segona.

Finalment, en iniciació B majors Celia Leon va assolir la plata i Carla López el bronze; en iniciació A la primera va ser Claudia Iglesias i la segona Natàlia Torres, i en categoria certificat Mireia Folch va quedar en el segon lloc i Paula Icart en el tercer.

D’altra banda, cal destacar l’excel·lent paper que va protagonitzar la parella artística del CPA Masquefa Arnau Medina-Claudia Paez, que va ser una de les grans revelacions del torneig. Aquests dos patinadors van quedar primers en la modalitat de parelles d’artístic B.

Aquests èxits són resultat de l’esforç i la constància de les patinadores masquefines, al mateix temps que avalen la tasca que fan les professionals que integren el cos tècnic: la primera entrenadora, Anna Baeza, la segona entrenadora, Verónica Trani, i les monitores Paula Icart, Natàlia Rodríguez i Andrea Nieto.