Consisteix en tres vídeos que visibilitzaran els punts forts dels establiments de la vila. El primer s’estrena aquest diumenge, a les 15 h.

 A partir del mes de maig, l’Ajuntament de Masquefa posa en marxa una iniciativa destinada a potenciar el comerç local de proximitat i promoure les compres. Amb el lema ‘A Masquefa, com sempre’, es tracta d’una campanya comercial que té com a objectiu donar visibilitat als establiments comercials de la vila i convida a comprar en ells.

 Consisteix en la difusió de tres vídeos que posen en relleu els comerciants locals, destacant els seus productes i serveis, així com la seva contribució al teixit econòmic i social de la localitat. Pel que fa al primer vídeo, que s’estrena aquest diumenge, 5 de maig, a les 15 h, a les xarxes socials del CTC i del consistori, ressalta els valors de la proximitat i el tracte personalitzat que ofereix el comerç de la vila, afavorint el contacte directe entre comerciants i clients.

El primer vídeo visibilitza i representa alguns dels establiments afectats actualment per les obres de pacificació del carrer Major. La resta de comerços i eixos comercials també seran protagonistes dels pròxims vídeos.

 La campanya ‘A Masquefa, com sempre’ compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’associació Masquefa Comerç, i representa un esforç conjunt per revitalitzar el teixit comercial del municipi,  com a motor de creixement i cohesió social i promoure les compres. L’alcalde i regidor de Desenvolupament EconòmicRoger Vázquez, destaca la importància d’aquesta campanya“és una mostra de suport i reconeixement al comerç local. Convidem tota la ciutadania a sumar-se i comprar al fantàstic comerç que tenim al poble, explica.