Els consellers han traslladat a lAjuntament un decàleg de propostes que han elaborat per a fer de Masquefa un municipi que reconeix el temps de lleure com a part fonamental del desenvolupament personal i social els infants i adolescents. 

Aquest divendres 24 de maig, la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo ha acollit la tercera i última sessió daquest curs 2023/2024 del Consell de Participació dInfants i Adolescents de Masquefa. La reunió tenia com a objectiu presentar els resultats de la feina feta aquest curs pel Consell i entregar a lAjuntament un decàleg de propostes a adoptar per a fer de Masquefa una vila que posa en valor el temps de lleure d’infants i adolescents amb iniciatives diverses. 

I és que el temps de lleure ha estat, precisament, el tema escollit aquest curs pel Consell de Participació dInfants i Adolescents, que al llarg de lany han reflexionat, elaborat i treballat diferents propostes per millorar aquest àmbit a la vila. El consistori felicita els consellers per la feina de primer nivell  feta durant el curs i els agraeix efusivament tant el seu compromís com les propostes que han elaborat i que ara seran estudiades i valorades pel consistori.

Declaració del Consell de Participació dInfants i Adolescents de Masquefa 2023/24

Els infants i adolescents de Masquefa han expressat el seu desig de gaudir dactivitats esportives, culturals i a laire lliure, i han reconegut la importància de tenir accés a espais adequats per a aquestes activitats. Han demanat a lAjuntament millores en les instal·lacions esportives, la inclusió dactivitats per a totes les edats, i ladaptació despais per a persones amb discapacitats.

A més, han subratllat la necessitat de reduir les barreres econòmiques i daccés a la informació sobre les activitats de lleure, així com la importància de combatre la discriminació i promoure la diversitat cultural i lingüística. Finalment, han proposat millores en el transport públic per facilitar laccés a les activitats de lleure a tots els infants i adolescents de Masquefa.

Accedeix a la declaració sencera en aquest enllaç.