Els consellers han traslladat a l’Ajuntament un decàleg de propostes que han elaborat per a fer de Masquefa un municipi més sostenible.

Aquest divendres 10 de juny la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo ha acollir la tercera i última sessió d’aquest curs 2021/2022 del Consell de Participació d’Infants i Adolescents de Masquefa.

La reunió tenia com a objectiu presentar els resultats de la feina feta aquest curs pel Consell, traslladar als infants i joves de Masquefa algunes recomanacions per a contribuir a la sostenibilitat, i entregar a l’Ajuntament un decàleg de propostes a adoptar per a fer de Masquefa una vila més sostenible.

I és que la sostenibilitat ha estat, precisament, el tema escollit aquest curs pel Consell de Participació d’Infants i Adolescents, que al llarg de l’any han reflexionat, elaborat i treballat diferents propostes sobre la cura del medi ambient a Masquefa. En aquest sentit, el consistori felicita als consellers per la feina de primer nivell i ingent feta durant el curs i els agraeix efusivament tant el seu compromís com les propostes que han elaborat i que ara seran estudiades i valorades pel consistori.

Finalment, durant la sessió també s’han exposat els resultats de la valoració que han fet els infants i adolescents dels centres educatius del municipi que han participat en el procés de treball; i que ha estat un notable de mitjana. A més també s’han exposat els punts forts d’aquest treball i alguns aspectes de millora a incorporar.