La xerrada, dirigida al teixit empresarial, va comptar amb la participació d’una vintena d’empresaris del municipi i del territori.

L’Ajuntament de Masquefa i la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA) van organitzar dijous 14 de juny una xerrada al Centre Tecnològic Comunitari (CTC) sobre el nou reglament de protecció de dades (RGPD) i el seu impacte en les empreses.

La sessió va comptar amb la participació d’una vintena d’empresaris i va anar a càrrec de Manuel Sánchez Ruiz, delegat i assessor en protecció de dades. Així, durant la trobada es van abordar els principals aspectes del nou RGPD de la Unió Europea que ha entrat en vigor recentment i que suposa l’inici d’un nou període d’adaptació i un canvi en la cultura de les empreses pel que fa al tema de la privacitat.

Per tot plegat, els assistents a la trobada van poder descobrir de manera pràctica, fàcil i entenedora com afecta a les empreses la nova normativa i la metodologia per aplicar-la sense riscos ni sancions.

L’Ajuntament agraeix a totes les empreses participants la seva implicació en l’activitat i posa en valor la col·laboració amb la Unió Empresarial de l’Anoia en l’impuls al municipi de projectes de primer nivell dirigits a dotar el teixit empresarials de noves eines i recursos adaptades al seus interessos i necessitats.