Per a participar de la conferència cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a l’adreça educacio@masquefa-net o trucant al telèfon 93 772 50 30, indicant el número de persones assistents.

Del 5 al 26 de març es realitzaran diferents xerrades d’orientació a Piera, Vallbona d’Anoia, Hostalets de Pierola i Masquefa en el marc de la 14a edició de la Fira Futur, un projecte impulsat per la Xarxa Transició Escola Treball Anoia Sud -amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya- i que està dirigit als joves, a les seves famílies i a les persones en actiu o en situació d’atur que volen continuar formant-se.

En el cas de Masquefa, es durà a terme una conferència el dia 5 de març, a les 18 h, al CTC sota el títol “No sap que fer! Com podem acompanyar als nostres fills i filles?”. La sessió anirà a càrrec d’Educant en Colors, està adreçada a pares i mares amb fills adolescents i té com a objectiu treballar el moment vital que viuen els joves a l’hora d’escollir el seu itinerari formatiu, entendre les emocions presents i compartir eines i recursos que els pares poden utilitzar per a acompanyar-los.