L’Ajuntament felicita a totes les persones que al llarg d’aquesta dècada de funcionament han contribuït a convertir l’equipament tecnològic en un servei de referència en matèria de foment de polítiques actives d’ocupació, formació i inclusió social.

El Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa està d’enhorabona. I és que aquest 9 de maig celebra el seus 10 anys d’implantació al municipi. Per tot plegat, l’Ajuntament vol fer extensiu a tots els seus treballadors i a totes les persones, professionals, empreses i associacions implicades el seu agraïment públic per la tasca realitzada des del seu inici.

El CTC es va inaugurar el 9 de maig del 2009 i durant aquesta primera dècada ha assolit diverses distincions com el Premi a l’Alfabetització Digital atorgat per la Generalitat de Catalunya, el Premi Nacional Fundación Disminuidos Físicos de Aragón, el Premi Innova de la Diputació de Barcelona a “Masquefa Sense Fils”, el Premi Solidari ONCE Catalunya, o el reconeixement del Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) durant els anys 2015, 2018 i 2019 per la implantació de l’Administració Electrònica.

Al llarg del darrer any, més de 400 persones es van inscriure als diferents cursos de formació i orientació impulsats des del CTC; de les quals, un 30% provenien de fora del municipi. Així, altres dades rellevants del darrer curs de funcionament del CTC són les prop de 500 persones que s’han atès a través del Servei Local d’Ocupació i el Servei d’Emprenedoria; els més de 5.000 usuaris que han fet ús de “Masquef@ula”, l’espai de formació, ús lliure de les TIC i centre operatiu i d’informació del servei ‘Masquefa sense fils’; o les més de 50 ofertes de feina que s’han gestionat i on s’hi ha inserit fins a 130 persones.

Tota la informació sobre els serveis que s’ofereixen a través del CTC es pot consultar a través del web www.ctc.masquefa.net o als perfils oficials de l’equipament a Facebook, Twitter i Instagram.

Més recursos i millors espais per commemorar el 10è aniversari del CTC

Amb l’objectiu de millorar i crear nous serveis, posar en valor la tasca que s’hi duu a terme i agrair el recolzament de totes les persones implicades, el consistori ha dissenyat per aquest 2019 un ampli programa d’accions per celebrar els 10 anys de vida del Centre Tecnològic Comunitari; entre elles, les més destacades, l’impuls d’un nou web corporatiu, d’una nova imatge institucional i d’un perfil a Instagram; l’habilitació d’una nova carpa al bar de l’equipament; la baixada de preus del lloguer de les aules d’informàtica; l’arranjament de diverses àrees de l’edifici; o l’edició de diversos vídeos promocionals.