Amb l’entrada en la fase 1 del pla de desconfinament l’espai municipal ofereix atenció presencial per realitzar el certificat idCAT, els exàmens ACTIC i els exàmens oficials de Microsoft, tot seguint les mesures sanitàries que determinen les autoritats per preservar la salut i benestar de les persones.

Després que Masquefa, com a municipi pertanyent a la Regió Sanitària Àmbit Metropolità Sud, entrés el passat dilluns 25 de maig en la fase 1 de desescalada del confinament provocat per la Covid-19, l’Ajuntament informa que el CTC de Masquefa continuarà realitzant l’atenció de tots els seus serveis per via telemàtica, com les videotrucades que s’ofereixen des del Servei d’Ocupació de Masquefa o la realització de formacions íntegrament en versió digital, entre d’altres. En aquests moments, al marge de realitzar tots els serveis de manera telemàtica, també se’n reactiven tres de forma presencial amb l’entrada en la fase 1:

  • Certificat idCAT
  • Exàmens ACTIC
  • Exàmens oficials de Microsoft

Per tal de respectar les distàncies de seguretat entre persones i minimitzar riscos, l’Ajuntament informa que cal demanar cita prèvia per accedir de manera presencial al CTC de Masquefa. L’atenció serà individual, i les persones assistents han de dur mascareta i bolígraf. A més, es demana puntualitat i no assistir acompanyat. També caldrà desinfectar-se les mans a l’entrada de l’edifici. Per demanar cita prèvia o accedir a qualsevol servei del CTC, podeu contactar a través del telèfon 93 772 78 28 o bé enviar un correu electrònic a ctc@masquefa.net.

De la seva banda, el Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa també va posar en marxa el Viver d’Empreses Masquef@ctiva. Aquest espai està adreçat a acollir persones emprenedores, empreses de nova creació, autònoms sense seu social i empreses del municipi que vulguin rebre assessorament tècnic o disposar d’espais.