El projecte Masquefa Sense Fils, que permetrà que tots els masquefins i masquefines  puguin connectar-se a Internet des de casa o qualsevol punt de l’exterior mitjançant una xarxa wifi, continua avançant.  Així, tant a l’interior com a l’exterior del Centre Tecnològic Comunitari ja és possible accedir a Internet mitjançant la xarxa wifi, ja sigui amb un ordinador portàtil o amb el telèfon mòbil o la PDA.
 
Contrasenya
Les persones interessades han de personar-se a les instal·lacions de Masquef@ula (al CTC), de 10 a 13h i de 17 a 20h) i demanar la contrasenya, que es renova cada setmana. El servei és gratuït.
 
L’Ajuntament de Masquefa treballa perquè la xarxa wi-fi estigui al més aviat possible plenament operativa a tot el municipi, tant al nucli urbà com a les urbanitzacions. Amb l’habilitació d’aquesta xarxa, tots els masquefins i masquefines que ho sol·licitin tindran connexió a Internet i d’altres serveis a un preu molt més avantatjós que els que ofereixen les companyies. Hi haurà tarifes diferents en funció dels serveis contractats.
 
Masquefa Sense Fils vol contribuir a eliminar la fractura digital i garantir que tothom, sense cap discriminació, pugui accedir a les noves tecnologies i a la Societat de la Informació i la Comunicació.