A partir de dilluns, 9 de març, el servei de lliure navegació a Internet de Masquef@ula es trasllada ja al nou Centre Tecnològic Comunitari (CTC). A més, aquest nou equipament acollirà ja també a partir de dilluns els nous cursos de formació organitzats per Masquef@ula. Els cursos ja iniciats continuaran fent-se a les actuals instal·lacions de Masquef@ula ja que s’estan fent amb un programari diferent.
 
Canvi d’horari
De moment els usuaris del servei de lliure navegació i els alumnes dels nous cursos hauran d’accedir al servei pel pati del Recinte Rogelio Rojo fins que no finalitzin les obres de la plaça i el jardí que s’està fent davant del CTC, a l’avinguda de Catalunya.
 
Coincidint amb l’estrena de les noves instal·lacions, Masquef@ula ha canviat també l’horari. Així a partir de dilluns obrirà de dilluns a dissabte, de 10h a 13h i de 17h a 20h.
 
Nova etapa amb millors instal·lacions i més serveis
Amb la posada en marxa d’aquests primers serveis al nou CTC, el centre tecnològic Masquef@ula inicia una nova etapa que li permetrà augmentar la seva activitat, ja que disposarà de més i millors equipaments i d’unes instal·lacions modernes i funcionals. El nou espai, equipat amb l’última tecnologia, permetrà augmentar els cursos i d’altres serveis del centre tecnològic.