Coincidint amb aquesta jornada, el Centre Tecnològic i Comunitari vol donar a conèixer entre els masquefins els diferents serveis i promocions que es duen a terme a l’equipament.

Divendres 17 de maig es commemora el Dia d’Internet, una efemèride celebrada des de l’any 2005 en diversos països d’arreu del món amb l’objectiu de donar a conèixer les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies per a millorar el nivell de vida de la població.

I a Masquefa la celebració d’aquesta diada arriba de la mà del Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa, que vol aprofitar aquesta jornada festiva per seguir donant a conèixer entre els masquefins el catàleg de serveis i promocions que s’hi ofereixen al llarg de l’any i continuar obrint la celebració del seu 10è aniversari a tots els veïns.

Connexió gratuïta al llarg de tota la jornada

Entre les accions que es duran a terme al CTC el divendres 17 de maig amb motiu del Dia d’Internet hi ha la prestació, durant tot el dia, de connexió gratuïta a Masquef@ula. A més, també es col·locarà un vinil de “Masquefa Sense Fils” a Masquef@ula, punt d’informació de la xarxa municipal d’accés a Internet i telefonia.

“Masquefa Sense Fils” celebra el seu 10è aniversari amb tots els masquefins

“Masquefa Sense Fils”, també celebra el seu 10è aniversari d’implantació a Masquefa. I amb l’objectiu de fer extensiva aquesta efemèride entre el conjunt de la població s’estan impulsant diverses accions de fidelització i captació de nous clients; entre elles: l’arribada al municipi del doble de velocitat mantenint els preus actuals. En aquest sentit, avancen a bon ritme els treballs d’actualització dels nodes i ja són molts els usuaris que estan fent ús actualment d’aquesta prestació.

A més, també es regalen routers i antenes gratuïts per a nous clients amb fidelitat d’un any; i més sorpreses per visibilitzar el servei i celebrar el seu 10è aniversari. Per a més informació, podeu trucar al telèfon 93 131 63 63.