El curs d’entrenador de futbol base que havia d’iniciar-se a Masquefa el dia 15 d’abril, ho farà finalment el dia 29. Per això el període d’inscripcions continua encara obert.

Organitzat per l’Escola d’Entrenadors de la Federació Catalana de Futbol, la superació d’aquest curs permet obtenir el títol de monitor de futbol base expedit per la Real Federació Espanyola de Futbol, amb validesa a tot el territori espanyol.

Les sessions del curs, amb una durada total de 65 hores, es faran del 29 d’abril al 22 de juliol, els dilluns, i també dos divendres, de les 18.30h a les 22.30h, a la Sala Petita del Recinte Rogelio Rojo (C/ Santa Clara, s/n).

S’hi tractaran temes com la tècnica, la tàctica, el joc col·lectiu, l’entrenament de porters, la metodologia, la preparació física. Els alumnes també adquiriran coneixements sobre l’entrenament esportiu, les bases biològiques i la seguretat esportiva, la psicopedagogia, la direcció d’equips, el desenvolupament professional i la reglamentació esportiva, i les regles de joc.

El període de matriculació està obert fins a cobrir totes les places convocades. El preu del curs és de 210 euros.

Podeu consultar tota la informació i fer les inscripcions a la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol (www.fcf.cat).