Després de l’èxit de la primera edició -que s’està duent a terme aquest mes d’octubre amb totes les places plenes- l’Ajuntament de Masquefa organitzarà per als mesos de novembre i gener unes altres dues sessions del curs ‘Jo busco feina: coaching per a persones a l’atur’.

Es tracta d’una acció formativa de tres dies adreçada preferentment a persones en situació d’atur o que volen millorar el seu lloc de treball i totalment gratuït per als participants.

De manera molt didàctica, i amb consells molt pràctics, el curs proporciona eines i recursos perquè els alumnes descobreixin els seus punts forts a l’hora d’accedir a una feina, per mantenir una actitud positiva durant el procés de recerca i per a elaborar un pla d’acció que els permeti obtenir bons resultats. Un dels grans atractius d’aquesta formació és la sessió de coaching individualitzada que es fa per a cada participant.

Les sessions les imparteix Marta Vizcaíno, de l’empresa masquefina Grupformaexpert, amb seu al viver d’empreses del CTC.

El curs del novembre tindrà lloc els dijous 8, 15 i 22, de les 09.15h del matí a les 12.15h del migdia. Les inscripcions es poden fer fins al dia 5 de novembre presencialment al Centre Tecnològic Comunitari (avinguda Catalunya, 62) o bé de manera online a www.ctc.masquefa.net/formacio.

Properament l’Ajuntament comunicarà les dates del curs del gener, així com els terminis d’inscripció.