El servei d’Urbanisme de l’Ajuntament s’ha traslladat a un nou local situat al C/ Doctor Jové, 4, baixos, a prop de l’edifici consistorial. Amb aquest nou local, de majors dimensions i amb millors equipaments, es vol millorar l’atenció als usuaris i usuàries, així com també les condicions de treball del personal.

Aquest nou equipament municipal està especialment adaptat per a persones amb problemes de mobilitat. Per tal d’eliminar les barreres arquitectòniques al nou local d’Urbanisme, que té dos nivells, s’hi ha instal•lat una plataforma elevadora perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin accedir a les dependències superiors.

El nou local d’Urbanisme també és la primera dependència municipal que s’ha equipat amb un innovador servei de veu IP. Aquest sistema s’implantarà progressivament a la resta de dependències de l’Ajuntament i permetrà noves possibilitats, més eficiència en la comunicació i reduir pràcticament a zero el cost de les trucades internes, a més de reduir dràsticament la despesa en trucades externes.

Tant la instal•lació de la plataforma elevadora (amb un cost de 21.700 euros) com la implantació del sistema de veu IP a totes les dependències municipals (42.000 euros) han estat finançats amb la subvenció de 695.000 euros que l’Ajuntament ha rebut del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL) del Govern de Madrid, conegut també com el “Plan E”.

Amb els ajuts del “Plan E”• s’estan executant també unes altres dues inversions: la construcció dels vestidors del nou camp de futbol (actuació valorada en 589.046 euros) i l’habilitació de fins a nou passos de vianants elevats per a millorar la seguretat viària (41.300 euros).