L’Ajuntament i la Fundació Laboral de la Construcció organitzaran al febrer un curs gratuït de formació inicial per a l’obtenció de la Targeta Professional de la Construcció, que serà obligatòria a partir de l’1 de gener de 2012. La targeta avala l’experiència en el sector, la qualificació professional i la formació rebuda. El curs compta amb la col•laboració de Acemar Grup Gamma i Materials de l’Anoia.

Xerrada informativa el 20 de desembre
Tot i que inicialment s’havia previst una altra data, finalment el dia 20 de desembre es farà una xerrada informativa sobre la Targeta Professional de la Construcció. La xerrada tindrà lloc a les 10h, a les instal•lacions del Centre Tecnològic Comunitari, i anirà a càrrec de la Fundació Laboral de la Construcció.

La sessió s’adreça a totes aquelles empreses o persones que treballen o han treballat en el sector de la construcció i vulguin obtenir la targeta.

Per a inscriure’s a la xerrada cal trucar al CTC (93 772 78 28) de dilluns a divendres, de 10h a 13h i de 17 a 20h. També es pot enviar un correu electrònic a l’adreça hijalbacev@diba.cat