L’Ajuntament de Masquefa ha preparat, per al dijous 27 de novembre, coincidint amb el Dia del Mestre, un emotiu acte de reconeixement als professionals de l’educació que porten més de 25 anys exercint la docència a Masquefa i La Beguda Alta. L’acte, que es farà a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo a partir de les 6 de la tarda, també comptarà amb els directors actuals i antics de tots els centres educatius del municipi, així com amb representants de tota la comunitat educativa. A més, està obert a tots els masquefins que hi vulguin assistir.

A banda de l’acte de reconeixement, al vestíbul de la Polivalent també s’hi podrà veure una exposició de fotografies històriques i material escolar antic que han cedit alguns veïns de la vila. A més, es projectarà un audiovisual sobre la història de l’escola a Masquefa i La Beguda. L’acte es tancarà amb l’actuació de l’Aula Musical l’Alzinar i un refrigeri.

Finalment, l’Ajuntament també està preparant un recull sobre la història de l’escola al municipi, que es publicarà, en diversos capítols, a la revista d’informació municipal i vilatana ‘Masquefa Batega’.