El Casal de la Gent Gran acollirà el dilluns 17 de novembre, a 2/4 de 6 de la tarda, la xerrada “A la sanitat amb cap”. La sessió vol conscienciar els vilatans i vilatanes de la necessitat d’aconseguir un ús racional dels recursos sanitaris.
 
Es tractarà d’una sessió interactiva que s’iniciarà amb una explicació teòrica del sistema públic de sanitat i en què posteriorment s’oferirà als assistents la possiblitat que facin preguntes i consultes. La xerrada s’adreça a gent gran i població adulta, professorat i a membres de la Coordinadora d’usuaris de la sanitat.
 
La sessió girarà entorn a l’ús dels serveis de salut com a acte de consum i inclourà una detallada explicació sobre l’atenció primària (general i especialitzada), hospitalària (internaments i consultes externes) i sociosanitària (urgències).
 
També s’explicarà el funcionament d’unitats d’atenció sanitària formades per professionals de diverses disciplines (com ara el PADES i la UFISS). Totes les explicacions tindran un caràcter eninentment pràctic.