El diputat d’Educació i TIC de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, va ser divendres a Masquefa, on va visitar el Centre Tecnològic Comunitari (CTC).

Acompanyat de l’alcalde, Xavier Boquete, i el regidor de Tecnologies de la Informació i la Comunicació, Carles Mernissi, Castells va fer un recorregut per les diverses instal·lacions i serveis que el centre tecnològic posa a la disposició de les empreses, les persones emprenedores, les entitats i els vilatans. Així, van visitar l’espai de lliure navegació a Internet Masquef@ula, les aules d’informàtica, la sala d’actes, el viver d’empreses i el CTC Accessible, un pioner espai amb material tecnològic adaptat per a persones amb tot tipus de discapacitat física, psíquica i sensorial que el fa únic a Catalunya.

El diputat d’Educació i TIC va destacar especialment “el caràcter supramunicipal” del Centre Tecnològic Comunitari, al qual acudeixen usuaris no només de Masquefa sinó també de localitats veïnes de l’Anoia, el Baix Llobregat i l’Alt Penedès, entre altres. En aquests tres anys de vida, el CTC s’ha convertit en un important recurs per a un ampli territori.

El diputat i l’alcalde també van aprofitar la trobada per explorar possibles noves línies de col·laboració entre la Diputació de Barcelona i el CTC.