El diputat delegat de Turisme de la Diputació, Ramon Riera, va ser dimecres a Masquefa, on va visitar el Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya (CRARC) i va poder conèixer el projecte en què treballa l’Ajuntament per aprofitar l’important reclam que suposa aquest equipament –únic a l’Estat i un dels pocs que hi ha a Europa- per potenciar el turisme i el comerç a casa nostra i contribuir a la reactivació de l’economia local.

Amb el lema ‘TourTuga’, aquest projecte preveu remodelar i ampliar el CRARC i les activitats que ofereix amb l’objectiu d’incrementar encara més les nombroses visites que ja rep actualment: més de 15.000 a l’any, entre escolars, durant la setmana, i famílies, els cap de setmana. D’aquesta manera, el centre esdevindrà la pedra angular d’un projecte que també inclourà altres actuacions per tal que els turistes que arribin a Masquefa atrets pel CRARC passegin per la vila, coneguin altres indrets i equipaments d’interès, facin compres en els comerços locals i gaudeixin, a més, de la nostra gastronomia.

Ramon Riera va elogiar la tasca d’investigació, divulgació i conscienciació que el Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya duu a terme des de fa més de vint anys i de la qual es beneficia tot el país, al mateix temps que va mostrar el seu suport al projecte ‘TourTuga’. L’Ajuntament té previst sol·licitar suport econòmic a altres administracions perquè contribueixin a fer possible el projecte.