Els nens i nenes de Masquefa seran els grans protagonistes en una activitat organitzada conjuntament per l’Ajuntament i l’Aula Musical l’Alzinar-Cal Tenas (AMACAT).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Masquefa es prepara per gaudir d’una nova cantada de Caramelles durant el matí del Diumenge de Pasqua, dia 16 d’abril. Després d’un mes d’assajos conduïts per l’Anna Martí, els infants masquefins entonaran caramelles pels carrers de la vila i delectaran els veïns en un esdeveniment inclòs en els actes organitzats per Setmana Santa.

La Cantada Infantil de Caramelles, que començarà a partir de les 11:15 hores, tindrà com a punt d’origen el carrer Serralet. Posteriorment, el recorregut transcorrerà pels carrers Crehueta i Sant Pere, passant també per l’església, i finalitzarà al Carrer Major fins a arribar a l’Ajuntament. A més, també es realitzarà una cantada dins la Parròquia de Sant Pere després de l’ofici religiós.

L’Ajuntament anima els veïns a participar i gaudir tant d’aquesta com de les diverses propostes de Setmana Santa i aprecia la col·laboració de l’Anna Martí, persona encarregada de dirigir els assajos i que ha fet possible aquesta nova Cantada Infantil de Caramelles. El consistori, a més, agraeix la implicació de la Isabel Llopart i en Xavier Tobella, que han acompanyat els assajos tocant el piano. Podeu clicar aquest enllaç per conèixer amb més detalls l’ampli i variat ventall d’activitats lúdiques, culturals i tradicionals per commemorar la festivitat de Setmana Santa.